Agnes Wold svarar på barnens corona-frågor

Coronapandemin har satt ekonomin i gungning och människor tvättar händerna som aldrig förr. Men var kommer barnen in? I GP:s direktsända frågestund med professorn och bakteriologen Agnes Wold låter vi barnen ställa sina frågor.

ANNONS
|

Det nya coronaviruset fortsätter att sprida sig över världen och hundratusentals svenskar bänkar sig dagligen framför Folkhälsomyndighetens pressträffar. Men vilken information når barnen? Och vilka frågor vill de ha svar på?

Professor och bakteriolog Agnes Wold svarar på barnens frågor i GPs direktsändning på onsdag kl 16.30. Skicka in dina frågor redan nu till fragaexperten@gp.se.
Professor och bakteriolog Agnes Wold svarar på barnens frågor i GPs direktsändning på onsdag kl 16.30. Skicka in dina frågor redan nu till fragaexperten@gp.se. Bild: Thomas Johansson/TT

Barnen ställer frågorna – Agnes Wold svarar

Idag klockan 16.30 håller Göteborgs-Posten i en unik sändning där bakteriologen Agnes Wold svarar på frågor som barn har skickat in.

Känner du ett barn som undrar varför Liseberg inte har öppnat än? Eller är frågorna av mer existentiell karaktär? Ingen fråga är för stor! Skicka in era frågefilmer till fragaexperten@gp.se eller följ med i livechatten under sändningen.

Viruset, som orsakar covid-19, fotat genom mikroskop.
Viruset, som orsakar covid-19, fotat genom mikroskop.

Sändningen startar klockan 16.30 och går att följa på gp.se och på Facebook.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS