Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Sophie Elise Isachsen visar sanningen.

Sophie visar sanningen bakom ”perfekta bilderna”

Norska bloggprofilen Sophie Elise Isachsen har bestämt sig för att visa sanningen bakom sina ”perfekta bilder”. I ett blogginlägg visar hon ärr efter skönhetsingrepp, hudbristningar och avslöjar hur urvalet av bilder i bloggen inte är i närheten av att visa den hela sanningen.

Vi har tidigare berättat om australiensiska Essena O’Neill som blev vida omtalad när hon gjorde slut med sociala medier och samtidigt avslöjade sanningen bakom sina polerade och like-optimerade bilder.

Den norska bloggaren Sophie Elise Isachsen går nu i Essena O’Neills fotspår. Under rubriken ”Sanningen bakom de perfekta bilderna” vänder hon sig till ”alla som sitter där ute och känner press efter att ha läst en blogg eller scrollat igenom Instagram”.

”Man får gång på gång hör att det inte är på äkta, men man tror på det ändå. Inte sant? Så nu ska jag visa exakt vad som inte är äkta, använda mig själv som exempel och skämma ut mig lite”, skriver Isachsen i blogginlägget.

Skärmavbild-2015-12-17-kl.-11.35.01

Bland sanningarna som bloggaren avslöjar märks effekten som en push-up-bh kan ha och hur hon ”luras” med vinklar för att få rumpan att se fylligare ut.

Lösögonfransar och hårförlängningar ryker. Hon visar upp ärr under brösten, bristningar på låren och att magen kanske inte alltid är så platt.

”Egentligen ligger jag på golvet och sträcker ut mig helt”, skriver hon.

Skärmavbild-2015-12-17-kl.-11.39.29

Blogginlägget, som skrevs i söndags, har nu fått stor spridning både i Norge och i Sverige och har delats över 14 000 gånger.

Sophie Elise Isachsen skriver att hon fortsättningsvis kommer att lägga ut så smickrande bilder av sig själv som möjligt, eftersom det är då som hon ”känner sig bekväm”.

”Jag tycker inte att det är fel att posta fina bilder av sig själv, precis som när man väljer de finaste bilderna till familjealbumet. Men jag vill gärna visa att det finns fler sidor av det hela, vid händelse av att någon av skulle glömma det”, avslutar hon.

Tillhandahålls av Zappat.se - följ oss på Facebook!