Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Sonen mobbades till döds – här är pappans hälsning till mobbarna

13–årige Daniel Fitzpatrick mobbades av sina klasskamrater – men skolan gjorde inte för att stoppa det. Till slut blev kampen så svår att pojken valde att ta sitt liv. På sin Facebooksida har pojkens pappa lämnat ett känsloladdat meddelande till mobbarna och deras föräldrar.

13–årige Daniel Fitzpatrick från Staten Island, USA, hittades av sin syster, hängd på vinden, i torsdags förra veckan.

Mobbningen som han utsattes för att hade blivit för mycket och i det avskedsbrev som han lämnade efter sig skrev han att lärarna inte gjorde något för att hjälpa honom.

Nu har pojkens pappa, som även han heter Daniel Fitzpatrick, lämnat ett meddelande till mobbarna och deras föräldrar, i form av en 18 minuter lång Facebookvideo.

"Jag hoppas att ni aldrig, aldrig behöva uppleva det jag och min familj går igenom just nu. Ni får hålla om era barn varje dag och natt i resten av era liv. Det får inte jag. Era små skitungar tog det ifrån mig och min familj" säger han bland annat, medan tårarna rinner ner för kinderna.

I videon vänder han sig också direkt till mobbarna.

"Jag hoppas att minnet av vad ni har gjort mot min son jagar er resten av era liv och att ni får utstå lika mycket lidande som han fick göra av den skit nu utsatte honom för."

Videon har sedan den publicerades i lördags delats över 1 600 gånger och har närmare 160 000 visningar.

"Mitt hjärta blöder för dig och din familj. Det är omöjligt att se din video utan att tårarna strömmar. Var stark" står det i en av kommentarerna till klippet.