Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

Så slipper du se gamla minnen på Facebook

Facebooks tjänst "Den här dagen" kan bjuda på härliga nostalgi-kickar men också en del smärtsamma minnen. Så gör du för att filtrera bort oönskade påminnelser.

Att se bilder från en legendarisk fest eller bli påmind om när vänskapsband knöts kan vara värt att uppmärksamma. Men när man träffat en ny partner kan det vara tråkigt för båda att se det galna exet från förr fladdra förbi i flödet.

Vad många inte känner till är att det går att filtrera vissa tidsperioder eller till och med personer från att att synas i nostalgi-funktionen.

För att stänga av funktionen helt, gå Applikationer i kolumnen till vänster och klicka på "Den här dagen". Klicka sedan på Aviseringar uppe till höger och välj "Av".

För att filtrera bort specfika personer: Klicka på Inställningar, Personer och sedan redgigera. Nu kan du söka efter och lägga till personer som du inte vill bli påmind om. 

Om du vill utesluta en hel period så går du in under Inställningar och Datum. Välj ett start- och slutdatum för vilken period du vill slippa se.