Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Politiker avslöjad som porrsurfare – på Facebook

Den amerikanske politikern Mike Webb delade en skärmdump från sin webbläsare på Facebook. Han gjorde dock en grov tabbe – två av flikarna avslöjade att han surfade på porr.

Den amerikanske politikern Mike Webb hoppas bli omvald till kongressen för att representera Virginias 8:e distrikt. På sin kampanjsida på Facebook, som han administrerar själv, försöker han framhäva sig själv som en ärlig politiker. 

Men natten till tisdagen blev han möjligen lite för ärlig för mångas smak.

I ett inlägg som handlade om en tidigare jobbansökan delade han en skärmdump från sin webbläsare. Han hade sex flikar uppe – två av dem avslöjade att han samtidigt surfat på porr.

Sajten Daily Dot, som sökt på namnen i flikarna, "LAYLA RIVERA TIGHT BOOTY" och “LAYLA RIVERA TIGHT BODY", bekräftar att det handlar om porr.

Inlägget med skärmdumpen låg kvar i sex timmar innan Mike Webb upptäckte felet. Då hade mängder av personer redan hunnit reagera.

Mike Webb skrev ytterligare ett inlägg där han hänvisade till ett test för att se hur sårbar han var för cyberattacker, något som många mest ser som en efterhandskonstruktion.

Det kontroversiella inlägget har fått många att räkna ut Mike Webb från att bli omvald till kongressen. Ledamoten själv håller inte med.

– Vi har fått 42 nya likes på Facebook och jag vet hur många på Twitter. Nu kollade jag på Facebook igen och vi är uppe i 75 likes, långt fler än mina rivaler, skriver han i ett brev till Gawker.