Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Paret attackerades – då kärleksbombade grannarna kvarteret

Paret Cari och Lauri Rydings hus blev vandaliserat med ägg. Då slog hela grannskapet tillbaka mot hatet.

Cari Ryding och hennes fru Lauri har bott och trivts i sitt kvarter i staden Natick strax utanför Boston, i fyra och ett halvt år. 

Efter massakern på en nattklubb i Orlando tidigare i år hängde de ut en prideflagga på sin fasad för att visa stöd för offren. 

Men det retade någon, vilket paret upptäckte i onsdags när de kom hem från en semesterresa. Flaggan hade blivit stulen och huset hade attackarets med ägg.

– Det satte oss helt ur balans, säger Cari till The Boston Globe. 

Men situationen fick en oväntad vändning, efter att Cari och Lauri berättat för grannarna om vad som hänt. Några dagar senare delades nämligen likadana prideflaggor ut till grannarna – och snart var kvarterets 40 hus prydda med den färggladda flaggan.

– Det gick väldigt snabbt – hela grannskapet var ute efter en egen prideflagga. Jag tycker att det är viktigt att vi stoppar all form av hat som omger oss, säger parets granne Penni Rochwerger.

Paret Ryding själva är överväldigade av grannarnas aktion.

– Någon gick från hat till handling. Men våra grannar gick från kärlek till handling och kärlek övervinner hat. Kärleken segrar. Vi segrar, säger Lauri Ryding till The Boston Globe. 

I ett Facebookinlägg berättar Cari Ryding själv om händelsen.

Under tisdagen lade paret också upp ett klipp på Youtube för att tacka sina grannar.