Paret attackerades – då kärleksbombade grannarna kvarteret

ANNONS
|

Cari Ryding och hennes fru Lauri har bottoch trivtsi sitt kvarter i staden Natick strax utanför Boston, i fyra och ett halvt år.

Efter massakern på en nattklubb i Orlando tidigare i år hängde de ut en prideflagga på sin fasadför att visa stödför offren.

Men det retade någon, vilket paret upptäckte i onsdagsnär de kom hem från en semesterresa.Flaggan hade blivit stulen och huset hade attackarets med ägg.

– Det satte oss helt ur balans, säger Cari till The Boston Globe.

Men situationen fick en oväntad vändning, efter att Cari och Lauri berättat för grannarna om vad som hänt. Några dagar senare delades nämligen likadanaprideflaggor ut till grannarna– och snart var kvarterets 40hus prydda med den färggladda flaggan.

ANNONS

– Det gick väldigt snabbt – hela grannskapet var ute efter en egen prideflagga. Jag tycker att det är viktigt att vi stoppar all form av hat som omger oss, säger parets granne Penni Rochwerger.

Paret Ryding själva är överväldigade av grannarnas aktion.

– Någon gick från hat till handling.Men våragrannargick från kärlek till handling och kärlekövervinner hat.Kärleken segrar. Vi segrar, säger Lauri Ryding till The Boston Globe.

I ett Facebookinlägg berättar Cari Ryding själv om händelsen.

Under tisdagen ladeparet också upp ett klipp på Youtubeför att tacka sina grannar.

ANNONS