Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ed O'Neill tillsammans med ett fan. Eller hur var det nu? Foto: Twitter / Britney Spears

Modern Family-stjärnan blev fotad med Britney Spears – trodde hon var ett fan

Skådespelaren Ed O'Neill, känd från tv-serien Modern Family, trodde han blev fotograferad tillsammans med ett vanligt fan. Plötsligt fick han ett förvirrat sms från sin manager. "Vad är det som händer?"

I tv-komedin Modern Family spelar Ed O'Neill en traditionell pappa med stort hjärta som vill väl men som inte alltid har koll på vad som sker omkring honom. Verklighetens Ed O'Neill verkar inte mycket bättre.

När han gästade tv-showen Ellen DeGeneres nyligen tvingades den uppenbart generade skådespelaren berätta om när han trodde sig bli fotograferad av ett fan – men som visade sig vara Britney Spears.

O'Neill satt och väntade på flygplatsen när en okänd men mycket trevlig kvinna kom fram och bad att få bli fotograferad med honom.

– Hon sa 'Mr O'Neill, jag älskar Modern Family och du är min favorit i programmet'. Jag svarade 'Well, jag är ju den ende ur programmet som är här så...' Vad säger man? berättar O'Neill.

De tog ett snabbt foto innan kvinnan försvann och O'Neill sprang ombord på sitt plan.

– Plötsligt fick jag ett sms från min manager som undrade vad som pågick? 53.000 likes, liksom! Det var Britney Spears! Jag hade ingen aning om att det var hon!

– Jag menar, kolla på mitt ansiktsuttryck. Ser det ut som om jag sitter med Britney Spears?

Artisten själv verkar inte ha tagit någon notis om att hon blev behandlad som vem som helst. 

– Tänk er att få springa på den här killen. Så gullig! skrev hon på Twitter.

O'Neill berättar att han lyckades få tag på numret till Britney Spears manager som fick höra en mycket skamsen man be om ursäkt.