Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/7

Katternas nya frisyr förstörde vänskapen

Många kattägare väljer att raka sina långhåriga katter under sommarmånaderna och Matt, som äger två, ville se vad som hände om han bara gjorde det med en av dem. Katternas reaktion på varandra fascinerar internet.

Man kan tänka sig att både katten Jasper och hussen Matt var ganska nöjda med den nya frisyren. Den beiga pälsen och fylliga manen förde tankarna till den afrikanska slättens majestätiska lejon.

Hans syster Luna verkade inte länge känna igen sin gamle kattvän utan började morra och fräsa så fort Jasper kom i närheten. 

Enligt Matt, som dokumenterade den märkliga reaktionen, gick det så långt att Jasper blev utfryst. 

Enda lösningen på problemet tycktes vara att raka av även Lunas päls. Tyvärr gick det inte alls som han hade tänkt sig. 

Videon över det misslyckade kattexperiment har uppmärksammat i flera kanaler och har fascinerat hundratusentals användare.

Några av dem känner igen fenomenet.

– Vi rakade våra två katter förra sommaren och samma sak hände! Det var väldigt konstigt för i normala fall är de väldigt vänliga mot varandra.Vi frågade veterinären som sa att det berodde på att de inte kände igen varandra samt att det kan bero på att de luktade annorlunda från när de tvättades efter rakningen, skriver en användare i en kommentar.