Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Här vilar Aubrey i pappans handskar – de fick aldrig mötas

Den nyfödda bebisen Aubrey verkar njuta av varenda sekund hon vilar i sin pappas motorcykelhandskar – trots att de aldrig hann träffas.

Hector i Florida älskade att köra motorcykel och eftersom han var på väg att bli pappa för första gången var han alltid noga med att använda både hjälm och kroppsskydd.

Tyvärr så hann Hector aldrig träffa sin dotter Aubrey. Bara en månad innan hon skulle födas sköts han till döds av en vän.

För att hylla sin bortgångne man bestämde sig mamma Kathryn för att fotografera dottern omgiven av saker som Hector älskade. På fotografiet, taget av Kim Stone, ger motorcykelhandskarna intrycket av att hon vilar i sin pappas händer.

– Jag svepte in henne i en filt som hennes gammelfarmor hade gjort och lade henne ner med hjälmen bredvid sig. Så fort jag lagt handsken under hennes huvud började hon att le, berättar Kim Stone för ABC News.

Kim Stone berättar att hon inne en hunnit fixa ljuset när det magiska ögonblicket infann sig. 

"De säger att änglar pratar med bebisar när de ler i sömnen. Jag antar att det kan vara sant", skriver fotografen på sin Facebook-sida.

Bilden har fått stor spridning och har i skrivande stund strax under 76.000 delningar och över 13.000 kommentarer.

"Det här måste vara en av de mest betydelsefulla och fängslande bilder som någonsin tagits, säger en användare på Facebook.

En insamling har startats på sajten Go fund me för att hjälpa Kathryn genom den svåra tiden som ensamstående mamma.