Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Nu ska klassiska Mariah Carey-låten bli film

Jultomten kommer tidigt i år. Superstjärnan Mariah Carey har nämligen avslöjat att hennes julplåga ska filmatiseras.

Det är drygt nio månader kvar till jul, men trots detta har årets första julfilm redan avslöjats – nämligen en animerad film baserad på Mariah Careys hitlåt ” All I Want for Christmas Is You” från 1994.

Avslöjandet skedde i samband med att Mariah Carey släppte en teasertrailer på Twitter och passade på att i samma veva göra reklam för det officiella Twitter-kontot.

Handlar om Mariah Careys önskad att få en hund

Enligt tidningen Mashable kommer ”All I Want for Christmas Is You” handla om en ung Mariah Carey som vill få hundvalpen Princess i julklapp. Men innan den lilla hunden kan bli hennes, måste hon sitta hundvakt åt en betydligt otrevligare jycke – nämligen Jack som beskrivs som ”den värsta hunden i landet”.

Då ”All I Want For Christmas Is You” blir en animerad film, kommer Mariah Carey att agera röstskådespelare och exekutiv producent. Det är oklart om filmen kommer att gå på bio, men Mashable skriver att den i alla fall kommer finnas tillgänglig på köp- och hyrfilm lagom till julen 2017.

En av 2000-talets mest spelade jullåtar

”All I Want for Christmas” är en av 2000-talets mest spelade jullåtar. Varje år klättrar den upp på topplistor och 2005 nådde den Billboards absoluta topplacering. I Sverige har den blivit omtolkad av Agnes Carlsson och Måns Zelmerlöw som släppte sin version 2007.

Spelades i ”Love Actually”

Den kommande julfilmen blir inte den enda där ”All I Want for Christmas Is You” figurerar. Låten spelades även upp i romantiska komedin ”Love Actually” från 2003 där den framfördes av skådespelaren och sångaren Olivia Olson.