Mer sex än någonsin i årets "Bonde söker fru"

ANNONS

Under onsdagskvällen är det premiär för den elfte säsongen av "Bonde söker fru". De tidigare tio säsongerna har resulterat i elva giftermål och tretton bebisar. Kanske kommer de siffrorna att ha ökat när årets säsong är över.Bland bönderna i den nya säsongen finns 21-årigaErik Bäckmanfrån Småland, som är den yngsta bonden i programmets historia.

–Han är enligtmig en mogen mani en pojkes kropp. Han är helt redo att gifta sig och skaffa barn ochhans kärleksresa är så otroligt spännandeatt följa, säger programledaren Linda Lindorff.

En annan av årets bönder är Per Sundin från Jämtland. Han är svärfar till bonden Stefan Hildingsson som hittade kärleken i Pers dotter Hanna under programmets förra säsong.

ANNONS

– Per hade tidigarealdrig trott atthan skulle söka till "Bonde söker fru". Men han har så nära inblick i att det kan funka, sedan han fåttsesin egen dotter bli upp över öronen förälskad förra året, säger Linda Lindorff.

För vissa av bönderna blir sex ett tidigt inslag

Trots att årets säsong inte ens har startat har det redan snackats om att det kommer bli mer sex än i någon tidigare upplaga av "Bonde söker fru".

– Man kanske får lite mer av den varan i årmen det är inget program där vi fokuserar på sex. Det handlar om kärlek ochofta är detså att kärlek och sex går hand i hand, säger Linda Lindorff.

Innan tv-tittarna har fått ta del av dramatiken vill inte Linda Lindorff avslöja för mycket. Men hon avslöjar att sex blir ett väldigt tidigt inslag för vissa av bönderna och att det får konsekvenser för folk i omgivningen, som sedan behöver redas ut.

Är det svartsjuka inblandat från deltagarnas sida?

– Svartsjukan kommer lite senare. Men det ärmånga andra känslor inblandade. I tredje avsnittet kommer man förstå vad jag menar, säger Linda Lindorff.

Videobloggande bönder på webben

Något som är nytt för i år är att tittarna även kommer kunna följa de bönder som inte finns bland de fyra utvalda till tv-produktionen. De fem andra bönderna kommer gå att följa på webben där de själva har dokumenterat sitt dejtande.

ANNONS

– De filmar sig själva och det är inte alltid de snyggast vinklarna.Men man får veta hur det går för dem och det är ju det viktigaste, säger Linda Lindorff

Årets bönder:

Jennifer Erlandsson, 33 år, hästbonde från Slöinge i Halland

Per Sundin, 56 år, får- och skogsbonde från Västanede i Jämtland

Sigrid Bergåkra, 43 år, hästbonde från Söromåsen i Hälsingland

Erik Bäckman, 21 år, får- och grisbonde från Dannäs i Småland

Bönder som får dejta själva på TV4.se:

Erik och Oscar Dieden, 38 år, köttbönder från Katrineholm i Södermanland.

Andreas Sjöberg,34 år, mjölkbonde från Ydre i Östergötland.

Nils Oredsson, 51 år, skogsbonde från Arkelstorp i Skåne.

Joakim Torstensson, 35 år, skogsbonde från Ullared i Småland.

ANNONS