Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
GP:s matskribent Therese Elgquist guidar till hur man enklast tar med matlagningen ut på utflykten och bjuder på tre recept. Bild: Therese Elgquist
GP:s matskribent Therese Elgquist guidar till hur man enklast tar med matlagningen ut på utflykten och bjuder på tre recept. Bild: Therese Elgquist

Ta med matlagningen ut i naturen

Det är något speciellt med att äta ute i naturen. Den enklaste smörgås smakar plötsligt gourmetmat när den intas på en klippa vid havet eller i skogen, och några timmar av skogslukt, ett svagt puttrade från stormköket och god mat i solen råder bot på det allra mesta. Therese Elgquist bjuder på tre recept som passar att både laga och äta utomhus.