Så väljer du rätt öl till kryddig och stark mat
Rätt öl till kryddstark mat ger svalka och mer smak. Men undvik brygder med en hög alkoholhalt, annars blir maten ännu hetare. GP:s ölskribent Robert Lagerström guidar till hur du bäst matchar het mat med öl och tipsar om sex öl. Maltdrycker och kryddstark mat! Det finns ingen dryck som är lika god till heta rätter som just öl. Dessutom kan fräscha humletoner passa perfekt ihop med många ingredienser.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.