Så gör du för att baka gott surdegsbröd – bästa tipsen
Robin Edberg kan konsten att baka surdegsbröd, vilket köerna till hans populära bagerier vittnar om. Han guidar till hur man bemästrar mjöl, salt och vatten – och hoppas att ännu fler upptäcker tjusningen med den långlivade degen.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Visa allt som ingår
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.