Fatlagrad öl som når himmelska höjder
Att fatlagra öl blir allt hetare. Men tro inte att detta är ett nytt påfund – metoden är gammal som gatan. Så varför lagrar man egentligen maltdrycker på träfat i modern tid? Bland de exklusiva nyheterna den här gången finns väldigt goda brygder, varav flera är fatlagrade. På grund av covid-19 är dock inga beställningsbara, utan säljs endast i butik.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.