Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
My Feldt driver två kaféer i Halmstad, ibland målar hon, ibland skriver hon böcker och ibland bakar hon i tv. Hennes senaste bakbok handlar lika mycket om känslor som om bakning. Bild: Linn Bergbrant
My Feldt driver två kaféer i Halmstad, ibland målar hon, ibland skriver hon böcker och ibland bakar hon i tv. Hennes senaste bakbok handlar lika mycket om känslor som om bakning. Bild: Linn Bergbrant

För My Feldt är bakning på liv och död

Vi äter socker på bröllop, begravningar och allt däremellan. Socker och känslor hör ihop. Så varför är vi inte bättre på att prata om hur vi mår? My Feldts nya bok handlar lika mycket om döden som om gräddtårtor och punschrullar. Möt konditorn som gör bakning personligare än någonsin.