Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Det finns flera hundra sorters ostar, bara i Frankrike. En bra kombo är tre olika sorter som brie, blåmögel och getost eller långlagrad alpost. Och som fransmännen säger – en god måltid utan ost är inte komplett. Bild: Stefan Edetoft
Det finns flera hundra sorters ostar, bara i Frankrike. En bra kombo är tre olika sorter som brie, blåmögel och getost eller långlagrad alpost. Och som fransmännen säger – en god måltid utan ost är inte komplett. Bild: Stefan Edetoft

Experternas guide till den godaste osten

Varje ost har sin egen personlighet, som skiftar och bjuder på nya sensationer när du kombinerar med dryck. Men hur sätter man bäst ihop en ostbricka, kan man dricka öl till, och vilka ostar ska man leta efter? Vi tog hjälp av fyra personer i Göteborgs matvärld som kan sin ost.