Wagners svåraste utmaning: Rädda Sjömagasinet
Efter 50 år i branschen var stjärnkocken Ulf Wagner redo att lämna legendariska Sjömagasinet för att äntligen få ta det lite lugnt. Det blev precis tvärtom. Nu kavlar han upp ärmarna för att möta restaurangens svåraste tid någonsin.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
Därefter 50% rabatt i 3 mån., sedan ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.