Restauranger i Göteborg: Så lagas Mellanösterns pizza i Haga
Oavsett var i världen du vuxit upp har du nog minst en favoriträtt med bröd som bas. På en lunchrestaurang i Haga finns en delikat variant. Mana’ish brukar kallas för Mellanösterns svar på pizza, ett tunt bröd gräddat i vedugn, gärna toppat med örtblandningen za’atar.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.