Restauranger i Göteborg: Fish and chips i Majorna
Adam Axelsson är kocken som inte drömmer om att driva restaurang, i stället ser han mat lite som ett evenemang. Hans fish and chips har tagit stan med storm, både i verkligheten och online, som en plats alla checkar in på och med mat få undviker att fota och dela – precis som på en riktigt lyckad tillställning.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.