Recept: Tre goda rätter med skaldjur
Kyl dryckerna och gör dig redo att laga en helgmeny med festliga och lättlagade rätter som doftar av havet. Maria Zihammou bjuder på räksallad med klassisk Rhode Island-sås, krämig skaldjursröra och en pasta laddad med havskräftor och kärlek som ger dig en oförglömlig matupplevelse.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.