Matskolan: Så lagar du klassiska kåldolmar
Få rätter känns så klassiska och svenska som kåldolmar. Det smakar tryggt och tidlöst med färsfylld brynt kål till skysås och rårörda lingon. Att göra kåldolmar kräver lite pyssel men är väl värt besväret – Maria Zihammou lär dig hur.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Visa allt som ingår
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.