Matskolan: Recept på goda och veganska växtbiffar
Vill du äta mindre kött? I sin nya växtbaserade matskola lär Therese Elgquist ut grunderna och recept som underlättar när du står i matbutiken och funderar på vad du ska äta till middag. Denna vecka blir det växtbaserade biffar av olika slag, som du kan variera beroende på vad du har hemma – och äta som burgare, falaflar eller biffar.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.