För My Feldt är bakning på liv och död
Vi äter socker på bröllop, begravningar och allt däremellan. Socker och känslor hör ihop. Så varför är vi inte bättre på att prata om hur vi mår? My Feldts nya bok handlar lika mycket om döden som om gräddtårtor och punschrullar. Möt konditorn som gör bakning personligare än någonsin.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.