Kryddsmör – älskat och saknat tillbehör i många hushåll
– Vart tog kryddsmöret vägen? undrar en läsare. ”Misströsta ej”, säger Alexandra Zazzi och delar med sig av recept på flera olika smör. Det bjuds även på biscotti med smak av citron och en hälsning från matspaltens hittills yngsta frågeställare.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Visa allt som ingår
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.