Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Lukta och smaka. Och ibland krävs fler sinnesintryck. Men smaken är alltid avgörande när konsumentpanelen sätter sina betyg. Bild: Anna von Brömssen
Lukta och smaka. Och ibland krävs fler sinnesintryck. Men smaken är alltid avgörande när konsumentpanelen sätter sina betyg. Bild: Anna von Brömssen

I sista momangen att söka till konsumentpanelen

Vill du vara med och testa och tycka till om framförallt mat under ett år? Då är detta din nya fritidssysselsättning. Nu börjar sista dagen för ansökningar närma sig och vi uppmanar dig som vill pröva något nytt att komma in med en intresseanmälan.

Alla över tolv år är välkomna med intresseanmälan och vi på konsumentredaktionen tar ut en blandad panel, utifrån ålder, bakgrund och intressen. Att du är intresserad av mat och att formulera dig kring hur olika produkter smakar och vad du gillar bäst är förstås en förutsättning.

Hos oss får du en guidning i hur ett test går till och det sker utifrån särskilda former nu med tanke på det nya coronaviruset.

Din ansökan behöver vi ha senast den 23 april till [email protected]

Tydlig motivering

Skriv till oss och berätta vem du är, hur gammal du är, vilka intressen du har och motivera tydligt varför just du skulle bli en passande panelmedlem. Just dina argument väger tungt när panelen väljs och det är de orden som kan avgöra att du blir en av de nya panelmedlemmarna.

Kom ihåg att hellre skriva lite för mycket än för lite om dig själv, dina erfarenheter och lägg särskild vikt vid motiveringen. Hur funkar just dina smaklökar? Varför gillar du att testa mat?

Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter: vi vill ha komplett adress, e-postadress samt telefonnummer där vi lättast når dig.

Är du under 18 år kommer vi vilja ha alla vårdnadshavares medgivande till ditt deltagande, ifall du blir uttagen.

Om du blir uttagen kommer du att få besked via e-post.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.