Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Högtalare - bärbara - test

2011. Här är högtalarna som förgyller trädgårdsfesten med musik eller livar upp kvällen på hotellrummet. Bild & Ljud Hemma har testat sex bärbara batteridrivna resehögtalare.

Hemma är vi omgivna av apparater som fyller rummen med musik och annan underhållning. Och på bussen sitter många av oss med hörlurar och lyssnar på MP3-musik från mobiltelefonen. Men vad händer när vi ger oss ut i grupp, antingen det är på solsemester eller till den hyrda semesterstugan? I bästa fall får man nöja sig med en skraltig radio eller så sitter ungdomarna i soffan och delar på ett par hörlurar.

Men det måste inte vara så. Ta med en batteridriven resehögtalare så kan plötsligt alla ha det trevlig. Lite jazz medan man lagar mat i stugan, reggae medan man smuttar på en drink på balkongen eller varför inte en salsa på stranden. För att inte tala om efterfesten på hotellrummet som skulle blivit ganska tråkig utan lite partymusik. Allt man behöver förutom högtalarna är sin Mp3 fulladdad med favoritmusiken.

Slutligen – tänk på grannarna. Det är inte alla som vill höra på din musik vare sig i parken, på stranden eller på balkongen. Ibland är det trots allt bättre med hörlurar.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.