Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

I antologin I våra röster finns krafter ger åtta ungdomar sina olika bilder av samtid och framtid. Ana Norbäcks text handlar om kränkning och diskriminering. Ebaa Mohameds text handlar om rasism och om en framtid där hennes barn inte diskrimineras på grund av utseende eller bakgrund. Emelie Björk  gör en diktsvit om samtid och ensamhet, medan Huda Omar  har skrivit en krönika om ömsesidig respekt.
I antologin I våra röster finns krafter ger åtta ungdomar sina olika bilder av samtid och framtid. Ana Norbäcks text handlar om kränkning och diskriminering. Ebaa Mohameds text handlar om rasism och om en framtid där hennes barn inte diskrimineras på grund av utseende eller bakgrund. Emelie Björk gör en diktsvit om samtid och ensamhet, medan Huda Omar har skrivit en krönika om ömsesidig respekt.

Ungas syn på framtidens samhälle

Hur kommer världen att se ut när dagens unga blivit vuxna, om 20-30 år? Hur hoppas de att samhället ska se ut? Vilka frågor är viktigast för dem? I en ny bok målar åtta ungdomar upp en framtid där allmänmänskliga värderingar står i centrum.