Här är riskerna med att äta kosttillskott i onödan
Svenskarna köper vitaminer och mineraler för nära tre miljarder kronor per år.
– För de allra flesta är kosttillskott ett enormt resursslöseri, säger Martin Bergö, professor i molekylär medicin. I dag finns starka bevis för att tillskotten skyddar både friska celler och cancerceller – och därmed påskyndar spridning av cancer.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
eller:
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr, därefter 3 mån 50%
Eller passa på att testa i ett år!
Köp 12 månader för endast 1 kr om dagen
Klicka här
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.