Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Smakprov ur GP:s jubileumsbok: Fisk, fest och fartyg!

Boken ”Göteborg 400” är ett praktverk på 400 sidor som utges i samarbete mellan Göteborgs-Posten, Göteborg Stadsmuseum och Bokförlaget Max Ström. Boken, som ingår i firandet av Göteborgs 400-årsjubileum, berättar stadens historia i bilder – från 1600-tal till 2000-tal. Under jubileumsåret publicerar vi ett antal utdrag ur boken.

GP:s jubileumsbok ”Göteborg 400”

Boken ”Göteborg 400” är ett praktverk på 400 sidor som utges i samarbete mellan Göteborgs-Posten, Göteborg Stadsmuseum och Bokförlaget Max Ström. Boken, som ingår i firandet av Göteborgs 400-årsjubileum, berättar stadens historia i bilder - från 1600-tal till 2000-tal. Prenumeranter erbjuds att köpa boken med GP-rabatt via fliken ”Erbjudanden” på gp.se. ”Göteborg 400” säljs också med GP-rabatt i Göteborgs stadsmuseums butik på Norra Hamngatan 12. Ange att du är GP-prenumerant i samband med köpet.

Missa inget från GP Göteborgiana!

Nu kan du få alla våra texter och reportage om det gamla Göteborg som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Göteborgiana. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Så firar GP Göteborgs 400 år

* Satsningen ”Sagan om Göteborg” publiceras i sex omfattande avsnitt med text, tv och bilder under jubileumsåret 2021.

* GP-boken ”Göteborg 400” presenterar Göteborgs historia i bilder. Prenumeranter har möjligt att köpa boken till rabatterat pris. Läs mer under ”Erbjudanden” på gp.se. Prenumeranter kan också köpa boken med rabatt i Göteborgs stadsmuseums butik på Norra Hamngatan 12.

* ”Inzoomat” - ett samarbete mellan Göteborgs stadsmuseum och GP - är en stor utställning över Göteborgs bildhistoria.

* Håll utkik i GP efter fler jubileumsöverraskningar i höst!

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.