Jimmy Fallon säljer sin lägenhet i New York

LYXHUSET: Programledaren Jimmy Fallon, känd från bland annat tv-programmet ”Saturday Night Live”, ska sälja sin lägenhet i New York. I lägenheten finns bland annat ett vardagsrum med bar och ett skafferi inrett som en butik.

ANNONS
|

Jimmy Fallon ingick i skådespelarensemblen för tv-programmet ”Saturday Night Live” under flera år. Numera är han programledare för den egna talkshowen ”The Tonight Show” som han tog över efter Jay Leno.

Fallons gäster har genom åren bland annat varit Donald Trump, Adele, John Legend, Eva Longoria, Gordon Ramsay, Michelle Obama och våra svenska skådespelare Alexander Skarsgård och Alicia Vikander.

LÄS MER:Dolce & Gabbana säljer sitt italienska sommarhus

Programmet spelas in i NBC Studios i Rockefeller Plaza i New York – vilket är en 40 minuter lång promenad till Gramercy Park där Jimmy Fallon bor med sin fru filmproducenten Nancy Juvonen och parets två döttrar.

Men familjen bor kanske inte där så länge till, för nu ligger deras lägenhet ute till försäljning. Området lockar folk som är välbeställda och kända. Julia Roberts, Richard Gere och Uma Turman är några som bott där.

ANNONS

LÄS MER:Herrgården som är en dröm för Star Wars-fans

Jimmy Fallon bor på tre våningar

2002 köpte Fallon den första lägenheten i huset. Efter det har den utökats med tre till, och nu hänger alla ihop till familjens 460 kvadratmeter stora bostad. Lägenheten är fördelad på tre våningar i huset från 1883.

Familjen Fallons bostad består av sex sovrum, fem badrum, stort kök med frukostbar och matplats med plats för många. Det syns i parets inredning att de gillar att handla vintage, bland annat är kökets kakel återvunnet och mycket av inredningen har en gammal stil.

I anslutning till köket finns ett (ljudisolerat!) skafferi som man kan gå in i, och som är inrett som en liten butik. På samma våning ligger ett vardagsrum med en enorm turkos soffa och filmprojektor, två av sovrummen, två av badrummen, ett kontor och en av tvättstugorna.

LÄS MER:Johnny Depp säljer sin franska by med restaurang

Vardagsrum som en saloon

Under lägenhetens trappa har man byggt ett gömt lekrum till de två döttrarna. På Fallons Instastory kan man se att han hängt där en hel del under pandemin. I lekrummet finns klätterställningar, minikök och hemliga luckor.

De vuxna har ett eget ”lekrum” på våning åtta som är ett vardagsrum inrett som en saloon med bar, öppen spis, matplats och plyschsoffor.

Högst upp i huset ligger paret sovrumssvit med öppen spis, minikök med kylskåp, en massagesäng, och sittyta. Bredvid finns två walk-in-closets, ett badrum med två tvättställ och en ångdusch. I grannrummet ligger parets badkar. På samma våning ligger två sovrum och ett till badrum, ett till lekrum och ytterligare en tvättstuga.

ANNONS

I fastigheten finns en dörrvakt, ett bibliotek och conciergetjänster.

Priset för att bo i Jimmy Fallons lägenhet i New York är 130 miljoner kronor.

LÄS MER:Phil Collins säljer sitt lyxhus i Miami

LÄS MER:Sylvester Stallone säljer sitt miljardhem i Beverly Park

LÄS MER:Tommy Hilfigers färgglada Miamihus är till salu igen

LÄS MER:Huset från filmerna "Gudfadern" och "Bodyguard" är till salu

ANNONS