Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/14

Här gömmer sig Angelina efter skilsmässan

Angelina Jolie söker skydd från omvärlden efter skilsmässan från Brad Pitt. Skådespelerskan hyr en villa i ett av kändisvärldens mest välbevarade hemligheter.

För några veckor sedan slog nyheten om att Angelina Jolie och Brad Pitt går skilda vägar ner som en bomb i kändisvärlden. Omedelbart efter besked flyttade Jolie in i regissören Bryan Singers villa i Malibu, men nu rapporterar flera amerikanska nyhetssajter har hon lämnat kustläget för ett mer stillsamt och skyddat liv i det ett område som kallas Hidden Hills strax väster om Los Angeles.

Läs också: Så gör kändisarna sina hus osynliga – för Google

Hidden Hills, med bara 648 hushåll, är ett "gated community" som är så hemligt att inte ens Google släpps. Med andra ord är det perfekt för kändisar och förmögna som vill komma undan nyfikna ögon och paparazzi-fotografer. 

Läs också: Brad Pitt och Angelina Jolie äger fastigheter för mångmiljonbelopp

Huset, som ägs av skådespelerskan Denise Richards, är värderat till strax under sju miljoner dollar. Jolie ska dock ha valt att hyra huset till en månatlig kostnad av 30.000 dollar – i månaden!

Villan är 770 kvadratmeter stort och har sex sovrum, ett "tasting room" och "gourmékök" samt sex badrum. Trädgården är inte desto mindre imponerande med gott om yta för de sex barnen att springa runt på och två pooler.

Läs också: Här är kändisarnas 10 dyraste villor

Bland grannarna i Hidden Hills finns Kanye West, Kim Kardashian, Miley Cyrus och Justin Bieber.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.