Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/22

David och Victoria Beckham gör storförlust på lyxvillan

Paret Beckham har lagt 55 miljoner kronor på att renovera sin lyxvilla i södra Frankrike. Trots det har priset höjts med endast 10 miljoner kronor sedan de köpte det för 13 år sedan.

Makarna Beckhams har fler hus än de hinner besöka. Därför ska de nu sälja ett av dem – en lyxvilla i staden Bargemon i södra Frankrike.

De köpte huset 2003 och har under åren lagt omkring 55 miljoner kronor på att renovera det. Men de pengarna lär inte paret få igen.

De betalade 16 miljoner kronor när de köpte huset för 13 år sedan – nu ligger det ute till försäljning för ungefär 26 miljoner kronor. I och med renoveringen kommer de alltså göra en förlust på cirka 45 miljoner kronor, om det säljs för utropspriset.

Anledningen till det i låga priset kan bero på ett rykte som säger att husets förra ägare spökar i huset. Enligt Daily Mail är det dock inte det som fått Beckhams att vilja sälja huset. Försäljningen handlar snarare om att de inte hinner besöka det.

– Lokalborna kommer inte sakna dem, eftersom de aldrig är här, säger en källa till tidningen. 

Huset har åtta sovrum, sju badrum och en tomt på 800 000 kvadratmeter och är enligt mäklarfirman Knight Frank "idealistiskt för den som söker total avskildhet".

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.