Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Låt mätbara informationsflöden skapa möjligheter för ditt företag

Genom mätning lyfts fakta fram. Kännedom om fakta bidrar till djupare förståelse av företagets situation och nyckeltal samt hur de kan användas för att förbättra verksamheten. Med koll på företagsspecifik data kortas sträckan till beslut och företagets förmåga till utveckling i rätt riktning ökar.

Med automatisering och insamling av data som tidigare varit manuell blir det lättare att analysera, fatta goda beslut, göra uppföljningar och beräkna nyckeltal på informationen. 
– Det är första steget vi gör hos en kund, att omvandla data till digital form. I korthet kan man sedan säga att vi hjälper till att korta sträckan till digitalisering. Vi levererar nytta i form av att kartlägga kundens nuläge, deras digitala mognadsgrad, hur de ska agera för att öka sin effektivitet genom digitalisering och hur de ska arbeta med uppföljning för att utvecklas framåt, säger Johan, BI-arkitekt på Skill-it. 

Senior kompetens för komplexa projekt

Hos Skill-it finns konsulter som har lång erfarenhet av frontend, .NET och javautveckling och olika programmeringsspråk, projektledning, beslutsstöd. Här finns en kunskapsbredd som möjliggör ett helhetsansvar för digitalisering av bolag med komplex affärsstruktur men även möjligheten att hjälpa mindre bolag i deras digitala resa.

– Jag och mina kollegor är seniora konsulter med över 20 års erfarenhet som spänner sig från stora komplexa digitaliseringsprojekt till projekt hos mindre bolag där processerna är enklare och nyttan snabbt syns i verksamheten. Vi brinner för det vi gör och inspireras av våra uppdrag som ofta är i teknikens framkant, berättar Ann Haugen, VD på Skill-it.

Avgörande beslut baserade på fakta

Skill-it tar fram en lättförståelig bild av kundens data. Att integrera data från olika system och källor innebär synergieffekter som leder till bättre beslutsstöd som kan presenteras på ett tillgängligt och tydligt sätt. Det ger en tydlig bild av hur företag vid behov kan strukturera om för att effektivisera och anpassa verksamheten till en föränderlig marknad och efterfrågan.

– Vi jobbar med att omvandla manuella processer till automatiserade och digitala processer, integrera data från olika källor och system och förstå hur den datamängd man får ut kan skapa nytta åt vår kund. Vi ger dem ett bra underlag så att de kan fatta beslut baserade på fakta, se trender i sin verksamhetsdata och bli mer kostnads- och resurseffektiva, säger Johan. 

Har du funderingar kring beslutsstöd? 
Vill du veta hur ditt företag skulle kunna förbättras genom utveckling, implementering och konfigurering av mjukvarusystem och bli mer konkurrenskraftigt? Kontakta oss på Skill-it så berättar vi mer.

Läs mer om Skill-it här