Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/3

Zara Larsson: "Har inte koll på vad som händer i publiken"

I nästa vecka spelar Zara Larsson på Way Out West. I en intervju med Elle berättar hon om hur våldtäkts-händelsen på Bråvalla kan påverka hennes kommande spelning.

När Way Out West drar igång igen i nästa vecka är Zara Larsson en av de som står på scen. Under hennes senaste festivalkonsert på Bråvalla i somras blev en tjej våldtagen i publikhavet under konserten. Larsson reagerade starkt på händelsen twittrade om sina upprörda känslor:

Stjärnan berättar nu i en intervju med Elle om hur händelsen på Bråvalla kan komma att påverka hennes Way Out West - spelning.

– Jag vet inte om jag ska säga någonting, jag vet inte vad jag ska säga då. Det är klart, man vill kanske adressera det, men det är ju svårt för mig, jag har ju inte koll på vad som händer i publiken. Men jag tror att jag kanske kommer säga någonting, för jag blev jättechockad när jag hörde om det, säger hon till Elle.

Hon fortsätter att framhålla hur tråkigt det är att sexuellt ofredande sker just på festivaler.

– De ska ju vara en plats dit man kommer för att ha kul och lyssna på musik, hänga med kompisar, och så bara är det killar som är skitsnuskiga!

Zara Larsson spelar på Way Out Wests andra festivaldag den 12 augusti i Slottskogen, Göteborg.