Zara Larsson debuterar som skådespelare i ”En del av dig”

Snart gör artisten Zara Larsson skådespelardebut. I tonårsdramat ”En del av dig” syns hon i rollen som Julia – storasyster och coolast på skolan. Här nedan kan du se första trailern inför Netflixfilmen.

ANNONS
|

31 maj regidebuterar författaren och podcastaren Sigge Eklund med filmen ”En del av dig”, med manus av Michaela Hamilton. Serien kretsar kring ett gäng tonåringar, och regissören har beskrivit den som "en film om ungdom, förälskelse, trauma – om två systrar vars identiteter löses upp och flyter ihop".

Sångerskan och låtskrivaren Zara Larsson gör skådespelardebut i rollen som Julia, storasyster till Agnes (Felicia Maxime). Julia är coolast på skolan, ihop med Noel (Edvin Ryding) och vågar ta plats på festerna.

Agnes drömmer om att bli mer som Julia. Snart måste 17-åringarna i den känsloladdade berättelsen hantera en djup förlust.

ANNONS

Mikaela Hamilton har tidigare bland annat skrivit ungdomsserien ”Eagles”. Hon har tidigare sagt att historien är väldigt personlig för henne, eftersom hennes 19-årige lillebror dog i en olycka för sju år sedan.

Nu är första trailern inför serien släppt.

I övriga roller syns Ida Engvoll (”Kärlek & Anarki”), Mustafa Al-Mashhadani (”Tunna blå linjen”), Alva Bratt (”Barracuda Queens”), Emil Hedayat, Olivia Essén och Nikki Hanseblad.

”En del av dig” har premiär på Netflix 31 maj.

LÄS MER:Zara Larsson skriver nya låtar och drömmer om Ullevi

LÄS MER:Recension: Zara Larsson - ”Venus”

LÄS MER:Från "Young royals" till ny Netflixfilm

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS