Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Wu-Tang Clan till Gröna Lund

Den kultstämplade hiphopgruppen Wu-Tang Clan kommer till Stockholm för en spelning på Gröna Lund den 22 augusti. Det är i år 20 år sedan deras debutalbum Enter the Wu-Tang släpptes.

Den kultstämplade hiphopgruppen Wu-Tang Clan kommer till Stockholm för en spelning på Gröna Lund den 22 augusti. Det är i år 20 år sedan deras debutalbum "Enter the Wu-Tang" släpptes och med anledning av detta gör de en turné. Gröna Lunds programchef Kenny Matsson säger till Aftonbladet att de har hållit på sedan i höstas med att försöka få ihop hela bandet. Nu är det klart att samtliga medlemmar, utom Ol' Dirty Bastard som avled 2004, kommer till Sverige.

Nu börjar sommarens konsertprogram ta form och klart är att även elektroduon Icona Pop ska spela i nöjesparken. Deras hitlåt "I love it" fick pris som årets låt 2012 under P3 Guld-galan och duon är även nominerad till tre Grammisar.

Konsertsommaren på Gröna Lund: 4/5 Fun, 16/5 Ansiktet, 23/5 Sabaton, 5/6 Whitesnake, 7/6 3 Doors Down, 19/6 Thirty Seconds To Mars, 25/6 Icona Pop, 25/7 Bad religion, 2/8 The Tallest Man on Earth, 7/8 Slayer och 22/8 Wu-Tang Clan.