Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Wistams kritik mot Bianca och Pernilla

Sofia Wistam ifrågasätter Bianca Ingrossos och Pernilla Wahlgrens beteende mot mamma Christina Schollin i senaste avsnittet av Wahlgrens värld. I podcasten "Wahlgren och Wistam" läxar hon upp vännen Pernilla. - Allt ser så underbart härligt ut hemma hos dina föräldrar och så håller ni på och retar henne.

I torsdagens program av Wahlgrens värld hånade bland annat Bianca Ingrosso, 21, sin mormor genom teckenspråk in i kameran där hon visade att hon höll på att spy av de bakverk som Christina Schollin, 78, bjöd på. Mormodern fick sig även en känga eftersom fikat var färdigköpt och inte hembakat. Även Pernilla Wahlgren, 48, pratade om sin mamma på ett negativt sätt, bland annat genom att säga att hennes mamma alltid "tar väldigt lång tid på sig".

"Sluta retas"

I senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren och Wistam" kritiserar Sofia Wistam Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrossos beteende. 

- Jag måste prata lite om din fantastiska mamma Christina. För jag tittade lite på Wahlgrens värld i efterhand och det handlade om när ni åkte och hälsade på dina föräldrar när din pappa fyllde år i Spanien, säger Sofia Wistam i podcasten och fortsätter:

- Jag måste bara säga att jag är avundsjuk på hela deras liv på något vis. Sådär vill jag också ha det när ungarna och barnbarnen kommer och hälsar på. Det ser bara så underbart ut och så håller ni på och retas. Bianca håller på och retas, jag vet att ni älskar eran mamma, men jag ville bara säga de få gångerna jag har träffat henne att jag tycker att hon är stencool och ni ska inte reta henne för att hon har färdigbakat i frysen, det är okej och det viktiga är ju att man umgås, resten är skitsamma. 

LÄS MER: ”Vi är en frispråkig familj”

"Bianca klagar på allt"

Pernilla Wahlgren berättar att hon håller med om kritiken.

- Jag vet, men Bianca klagar ju på allt så det har ju blivit lite hennes roll i programmet, säger hon i podcasten och fortsätter med att hylla sina föräldrar eftersom de är så gästvänliga och har sådant tålamod när hela släkten kommer på besök till deras hem i spanska Nerja. 

LÄS MER: Bianca Ingrosso: "Jag tror inte att folk fattar hur sköna vi är"

Sofia Wistam fortsätter att lyfta upp mamma och mormor Christina Schollin.

- Jag vet ju att de klipper programmet hur de vill men jag vill ändå bara försvara Christina. Jag vet ju att hon är helt grym som mamma och grym som mormor och farmor också.

Fick en sexklocka

I Wahlgrens värld kunde man se hur näst intill hela familjen Wahlgren var på plats i Spanien för att fira pappa Hans Wahlgrens 79-årsdag. Av Pernilla Wahlgren fick han bland annat en sexklocka i födelsedagspresent.

- Jag tyckte det var jättegulligt att du gav din pappa en klocka som man skulle ringa på när man vill ha sex och han tyckte att det var jättetokigt och ringde, ringde och ringde. Och din mamma blev lite generad. Det var jättegulligt, säger Sofia Wistam i "Wahlgren och Wistam". 

LÄS MER: Pernilla Wahlgren: "Vi kallade det för flyktinglägret - på skoj"