Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Foto: TT/Axel Schmidt.

Vill du bli nakenstatist?

Kan du tänka dig att vara naken framför kameran? Regissören Lars von Trier söker nu statister som inte har något problem med att visa upp sina kroppar.

Regissören Lars von Trier är bland annat känd för tv-serien Riket från 90-talet. Utöver det har han regisserat en rad långfilmer, såsom Idioterna, Melancholia och Antichrist. Hans senaste film, Nymphomaniac, kom 2013, och Lars von Trier har gjort sig känd för sitt nakna och stundtals vulgära bildspråk.

Därför kommer det kanske inte som en överraskning att regissören är på jakt efter statister som inte har problem med att visa sina kroppar.

Söker modiga statister

Enligt en annons som ligger ute på Stagepool, en jobbportal för scen och film, så söker Lars von Trier "modiga statister". Av annonsen framgår också att du ska vara mellan 20 och 65 år gammal, och vara bosatt i Västra Götaland. Utöver det så får du inte ha några tatueringar, och du får gärna ha långt hår i 70-talsstil.

Jobbar med ny långfilm

Exakt vilket projekt han tänker använda statisterna till framgår inte av annonsen, men regissören har tidigare offentliggjort att han jobbar på en ny långfilm med titeln "The house that Jack built".

Så om du behöver tjäna en extra hacka och inte bryr dig om att visa upp dina mest intima delar så kanske det är läge att slå till.