Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/9

Victoria Silvstedt om tuffa terapin

Victoria Silvstedt gick i terapi i samband med sin skilsmässa. - Jag kände att jag varit så hemsk, jag var aldrig hemma, säger hon i tv-programmet Ett jobb för Berg.

Det är i tisdagens avsnitt av Ett jobb för Berg, i Kanal 5, som fotomodellen Victoria Silvstedt berättar om hur hon och dåvarande maken Chris Wragge gick i terapi i samband med sin skilsmässa.

LÄS MER: Victoria Silvstedts nya aktiekarriär

- Man får sitta där och prata om sig själv, man lär sig mycket om sig själv, menar Silvstedt som tillsammans med Chris Wragge träffade en terapeut i New York.

- Jag tyckte att jag varit så hemsk. Jag var den som reste mycket och aldrig var hemma. Jag bara jobbade, säger Victoria Silvstedt och fortsätter berätta för Carina Berg:

- När man lever två olika liv växer man ifrån varandra. Jag tyckte det var mitt fel som var borta så mycket, som gift kvinna och fru, men hon fick mig att känna att det inte bara var mitt fel, säger Victoria Silvstedt och fortsätter:

- Tack vare henne blev jag starkare, nu kan jag stå med båda fötterna på jorden. Går man igenom något sådant blir man mer immun sedan. Inget kan rubba mig nu.

LÄS MER: Silvstedt tar plats på TV3:s gods

Paret Wragge och Silvstedt var gifta mellan 2000 och 2009.