Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

"Vi har kommit varandra väldigt nära"

Charlie Grönvall tog sig till final i årets upplaga av tv-programmet Idol. Nu åker han runt på den årliga vinnarturnén med sina medfinalister för att träffa fansen. Första stoppet på turnén är Göteborg.

- Det är så kul att komma ut och träffa allihopa, när man är i i Idol så är man ju inne i den bubblan och det är väldigt mycket fokus, så det är jättekul.

Charlie Grönvall var en av deltagarna i Idol 2016. Där hamnade på en tredjeplats, efter Rebecka Karlsson  som kom tvåa, och Liam Cacatian Thomassen som stod som vinnare. Nu ger sig de alla tre ut på den årliga vinnarturnen tillsammans, några han mer än gärna delar den här resan med.

- Det är ju tre månader vi har hängt, och när man kommer till finalen så blir det ju väldigt intensivt alltihop, vi har kommit varandra väldigt nära, så det är roligt att vara ute och göra det här tillsammans, säger han.

LÄS MER: Idol-Liam möter fansen på hemmaplan

LÄS MER: "Det är sjukt kul att höra människor skrika efter en"

Har musiken i generna

Charlie har tidigare medverkat i Melodifestivalen med sitt band Little Great Things, innan han 2016 sökte sig till Idol som soloartist. Han är son till sångerskan Nanne Grönvall, och hans farfar är Benny Andersson från ABBA, så musiken kan man ju säga att han har i generna. Och efter turnén har Charlie fortsatta planer att uppträda och arbeta i studion.

- Det händer en hel del faktiskt, mer än vad jag hade förväntat mig att det skulle göra, säger han. 

Vill du få en chans att träffa Charlie och fråga mer om hans framtidplaner? Se turnéschemat här nedan.