Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Oprah Winfrey. Arkivbild.

Vanity Fair gav Oprah en tredje hand

Vanity Fair har just släppt sitt årliga Hollywood-omslag, vilket ofta blir en snackis på sociala medier. Årets glamorösa fotografi är taget av Annie Leibovitz och uppmärksammas nu bland annat för de extra kroppsdelar som syns på bild. Och för att en skådespelare saknas.

Enligt källor till The Hollywood Reporter ska James Franco, som nyligen belönades med en Golden Globe för sin huvudroll i "The disaster artist", ha fotograferats och intervjuats för Hollywood-numret men sedan strukits efter att han anklagats för sexuella trakasserier.

"Vi bestämde oss för att inte ha med James Franco på Hollywood-omslaget sedan vi fick reda på anklagelserna mot honom", säger en talesperson från Vanity Fair till tidningen.

Franco nekar

James Franco nekar till anklagelserna.

- Det jag har hört stämmer inte, men jag stöttar helt och fullt att människor öppnar upp eftersom de inte haft en röst under så lång tid. Jag vill inte tysta dem på något sätt, har han tidigare sagt i "The late show with Stephen Colbert".

Men om omslaget är en man kort så är det åtminstone ett ben extra, i alla fall om du frågar Reese Witherspoon som själv skriver om omslaget på Twitter. Och inuti tidningen har Oprah Winfrey fått en bonushand.

Tar det med ro

Stjärnorna själva verkar dock ta det hela med ro.

"Jag antar att alla vet om det nu... Jag har tre ben. Hoppas ni kan acceptera mig för den jag är", skriver Witherspoon på Twitter där Winfrey svarar :

"Jag accepterar ditt tredje ben, så som jag vet att du accepterar min tredje hand".

Sedan stjärnorna uppmärksammat bilderna har Vanity Fair själva via Twitter beklagat (och rättat) missen med Oprahs hand. Witherspoons tredje ben är dock inte en retuscheringsmiss som många tror – det är insidan av hennes klänning som ser ut som ett ben, skriver de.