Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ingrosso. Bild: TT

Världsstjärnorna kommer till Göteborg

Under två dagar i oktober förvandlas Clarion Hotel Post i Göteborg till en enda stor nattklubb. Det framkommer ur ett pressmeddelande.

Den 20 till 22 oktober gästas Clarion Hotel Post i Göteborg av världsartisterna Alesso, Ingrosso och Nic Fanciulli. I samma veva förvandlas hotellet till en enda nattklubb. Det framkommer ur ett pressmeddelande.

Evenemanget kallas för "Take over" och under de 48 timmar som det pågår, är hotellet endast öppet för festbesökare. Vidare kommer Clarion Hotel Posts alla barer att byta namn – Bon Bon Bar blir till technoklubben The 808 x Nightfly Room och Drottningporten byter skrud till Main Stage.

"Mig veterligen har detta aldrig gjorts tidigare i Norden"

– Våra 500 hotellrum kommer fyllas med förväntansfulla gäster som inviger Take over. Det är ju väldigt unikt och mycket av en VIP-känsla över hela evenemanget. Artisterna Alesso och Ingrosso spelar sällan för publik mindre än 15 000 personer, men nu på Take over blir det cirka en tiondel av det. Mig veterligen har detta aldrig gjorts tidigare i Norden, säger Fredrik Blomberg, VD, Clarion Post, i pressmeddelandet.

Förutom Ingrosso och Nic Fanciulli, kommer även bland annat Shakarchi & Straneus och Farok Shakarchi stå på scen. Biljetter går att köpa nu.