Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Världskändisar gästade "Ketchupprinsens" galna bröllop i Sverige

Världsstjärnor som skådespelerskorna Julia Roberts och Jodie Foster gästade Andre Heinz bröllop i Sverige på lördagen, enligt uppgifter till Aftonbladet.

På lördagen gifte sig den amerikanska miljardarvingen Andre Heinz, 46, på en herrgård i Sörmland. Enligt uppgifter till Aftonbladet gästade världsstjärnor som Julia Roberts och Jodie Foster Heinz bröllop. 

USA:s utrikesminister John Kerry, som var en av huvudgästerna på bröllopet. Heinz gifte sig med isländska Maria Marteinsdottir, 35. Enligt tidningen bevakade såväl Secret service som Säpo bröllopet, som uppges ha haft en säkerhetsbevakning värdigt ett kungabröllop. Omkring 350-400 gäster var på plats för att delta under vigseln, enligt Aftonbladet. 

Tema "Tolkien"

Temat för bröllopet verkar ha varit "Tolkien". Många personer har klätt ut sig med spetsiga älvöron och svärd, skriver Aftonbladet.

Bröllopet ägde rum på en herrgård vid vattnet i Sörmland och ute på vattnet bevakade både polisen, Säpo och nationella instatsstyrkan tillställningen från olika båtar. Även en helikopter ska ha funnits tillgänglig att rycka in om det skulle behövas, enligt uppgifter till tidningen. 

Andre Heinz är fjärde generationens arvtagare till miljarderna Heinz-familjen tjänat in på ketchup. För tre år sedan såldes företaget för omkring 200 miljarder kronor. 

Strax före klockan 18 ska paret ha förklarats man och hustru.