Världens snyggaste brottsling Jeremy Meeks blev deporterad

"Världens snyggaste brottsling", Jeremy Meeks, 32, har blivit deporterad från Storbritannien. Tanken var att han skulle jobba i landet, men det blev inte av och modellen kom inte längre än till flygplatsen.

ANNONS
|

32-åriga Jeremy Meeks blev världskänd som "Världens snyggaste brottsling". Hans "mugshot" spreds som en löpeld på internet då han greps i samband med en polisrazzia för ett par år sedan. Han dömdes sedan för olaga vapeninnehav och gängbrottslighet.

Men det var inte hans brott som väckte uppmärksamhet – utan hans utseende. Hans mugshot, det vill säga den bild som polisen tar i samband med gripandet, spreds över hela världen och Meeks utsågs till "världens sexigaste skurk". Sociala medier fylldes snart med suktande och ironiska inlägg om brottslingen, som ansågs vara "för snygg för att vara kriminell".

LÄS MER:"Sexigaste skurken" har lämnat fängelset – börjar jobba som modell

ANNONS

Sedan Jeremy Meeks kom ut ur fängelset för ett år sedan har han försökt sig på en modellkarriär. Under måndagenanlände han till London, Storbritannien, för ett par fotograferingar som skulle pågå i en vecka. Men "Världens snyggaste brottsling" fick inte lämna flygplatsen Heathrow utan deporterades istället, skriver nyhetssajten Daily mail.

LÄS MER:"Världens snyggaste brottsling" gör modesuccé

Hans manager Jim Jordon berättar för Daily mail att alla papper var i ordning. Men det hjälpte inte.I flera timmar blev han intervjuad och genomsökt av personal på flygplatsen. Det hela slutade med att han fick flyga tillbaka till USA och landade i New York natten till tisdag.

"Han var verkligen upprörd"

Jeremy Meeks fru och manager befinner sig i skrivande stund på ett hotell i London.

- Vi kom till Storbritannien och de höll kvar Jeremy. Han blev inte gripen men de deporterade honom från landet. De ville inte låta honom komma in. Han var verkligen upprörd och polis eskorterade honom på planet hem, säger managern Jim Jordin till Daily mail till och fortsätter;

- I princip sa de bara att han inte kan komma in i landet, utan förklaring. Jeremy är verkligen ledsen. Det här skulle bli hans debut och han har aldrig besökt London tidigare. Han var verkligen på rätt spår. Förhoppningsvis är det här bara ett bakslag han kan komma tillbaka från.

ANNONS

Jeremy Meeks har nyligen fotograferats för hans första omslag i brittiska tidningen "Man About Town". Tanken var att han skulle gå på lanseringsfesten i London.

ANNONS