Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Uppgifter: Rihanna planerar hemlig fest i Stockholm - med Drake

Enligt uppgifter till Expressen är en fest inplanerad för Rihanna efter hennes spelning på Tele2 Arena. Drake och Coldplays sångare Chris Martin ska stå på listan.

Enligt uppgifter till Expressen är ska Rihanna festa på nattklubben Rose i centrala Stockholm efter konserten på Tele2 Arena. På den exklusiva nattklubben har stjärnor som Justin Bieber, Kanye West, Jay Z och Justin Timberlake festat tidigare. 

- Jag väljer att inte kommentera våra gäster men jag kan bekräfta att vi har DJ Mustard bokad i kväll, säger Robert Hållstrand till tidningen.

DJ Mustard är tillsammans med Big Sean förband åt Rihanna under hennes Europaturné.

BILDER: Rihannas karriär i bilder - så blev hon världsstjärna

Enligt uppgifter till Expressen står bland annat Drake och Chris Martin uppskrivna på gästlistan. I går hade tidningen fått uppgifter om att Rihanna skulle gästa Coldplays konsert på Friends arena, det visade sig dock inte stämma.

Det har länge spekulerats i huruvida Drake och Rihanna dejtar eller inte. Enligt Daily Mail ska artistparet ha spenderat fyra dagar tillsammans i London förra veckan. Drake och Rihanna har gjort hitlåten "Work" ihop. 

Vid halv sju på måndag kväll sågs Rihanna lämna hotellet för att inta Tele2 Arena. Det var tre år sedan hon stod på scen i Stockholm senast - då i Globen.