UPPGIFTER: Miriam Bryant gästar Håkan Hellströms konsert

Det är inte många dagar kvar till Håkan Hellströms konserter på Ullevi. Och det spekuleras just nu kring vilka artister som ska gästa denna gång. Det hetaste namnet är Miriam Bryant.

ANNONS
|

Under Håkan Hellströms Ullevi-konsert sommaren 2014intog flera kändisar scenen. Bland annat; Veronica Maggio, Kapten Röd, Freddie Wadling, Adam Lundgren och Tomas von Brömssen.

Och inför årets konserter, den 4 och 5 juni,spekuleras det hej vilt kring vilka artister som ska vara med.Flera personer som arbetar med och runt tillställningen bekräftar att 25-åriga Miriam Bryant ska uppträda. Hon som fick sitt stora genomslag i höstas med tv-programmet Så mycket bättre och2015 blevutsedd till Årets Göteborgare.

LÄS MER: Miriam Bryant slår Så mycket bättre-rekord

Att hon ska uppträda på Ullevi tillsammans med Håkan Hellströmär dock något hennes presskontakt dementerar:

- Det kan jag inte bekräfta. Det är ingenting jag vet någonting om, säger Ellen Fjaestad påskivbolaget Warner.

ANNONS

LÄS MER:Miriam Bryant på Liseberg

Några av Miriam Bryants kändaste låtar är Finders, Keepers och Push Play. Men också hennes tolkningar från Så mycket bättre.

Den 26 maj lockade Miriam Bryant en enormt stor publik påLiseberg och enligt GP:s recensent var det "Jätte-jättesmockat". Hon har flera gånger fått beröm för sina live-framträdanden, något hon har gemensamt med Håkan Hellström.

LÄS MER:Miriam Bryant: Det vore skitpinsamt om ingen kom

Vilka artister som i år ska gästa Håkan-konserternaär tänkt att vara en överraskning.

Så det hela återstår att se...

ANNONS