Uppgifter: Kardashian förföljdes av två män före attacken

Enligt nya uppgifter ska Kim Kardashian ha blivit förföljd av två av de misstänkta rånarna i flera dagar före attacken i Paris.

ANNONS
|

Det var i söndags natt som realitystjärnan Kim Kardashian rånades på smycken värda flera miljoneroch bands fast i badrummet av fem beväpnade män på ett lyxhotell i Paris.Nu avslöjar Daily Mail att Kim Kardashian ska ha varit förföljd av två män i tre dagar innan attacken, något somAftonbladetvar först med att skriva om.

LÄS MER:Kim Kardashian utsatt för väpnat miljonrån

-Vi vet att det var en man som låtsades vara en fotograf som följde efter den amerikanska kändisen på en motorcykel för att ta reda på var hon skulle bo. En annan man försöktefå en plats bredvid henne på den exklusiva restaurangen Ferdi påtorsdags kvällen.Men både männen visade sig ha falska identiteter och flydde där i från när personalen frågade efter deras id-kort, säger en källa nära franska polisen till Daily Mail.

ANNONS

De båda männen är nu misstänkta för rånet och jagas av fransk polis, skriver tidningen.

Kim Kardashians livvakt Pascal Duvier har skickat en hälsning till rånarna på sin blogg: "Det som hände i Paris är det sjukaste jag någonsin sett och hört. Vi kommer hitta er, jag lovar. Ni har gett er på fel person".

LÄS MER:Hånas efter attacken - då ryter stjärnorna ifrån

ANNONS