Uppgifter: Hollywoodstjärnan är i Göteborg

Hollywood-skådespelaren Shia LaBeouf är just nu i Göteborg, enligt uppgifter till GP. Med största sannolikhet är han här för inspelningar av kommande filmen om Björn Borg.

ANNONS
|

Svenska Sverrir Gudnason och amerikanska Shia LaBeouf axlar rollerna som Björn Borg respektive John McEnroe i den kommande filmen om den svenska tennishjältens liv.

LÄS MER:Han blir Björn Borg i nya filmen

Björn Borg och konkurrenten John McEnroe präglade tennisen under många år under 1970- och 80-talet och många av deras möten har blivit klassiska, särskilt Wimbledonfinalerna 1980 och 1981.

Och enligt uppgifter till GP är den 30-åriga Hollywood-skådespelareni Göteborg just nu. Dessutom ska han ha hängt med Stellan Skarsgård.

- De förbereder just nu. Stellan Skarsgård har just varit i Göteborg och talat om rollen som tränaren Lennart Bergelin. säger en person med stor insyn i filmbranschen till GP.

ANNONS

LÄS MER:Vild jakt på en ung Björn Borg till storfilmen

Dessutom har flera människor sett Hollywoodstjärnan på stan. En person uppger att hen sett skådespelaren vid Kungsportsplatsen.

Enligt uppgifter till GP ska han bo på Dorsia Hotell i Göteborg.

- Nej, tyvärr vi har ingen sådan bokning här. Jag har tyvärr inte sett honom här, säger hotellet.

Shia LaBeouf är bland annat känd för att ha spelat huvudrollen i flertalet Transformens-filmer. Dessutom har man medverkat i filmer som Man Down och Fury.

Film i väst meddelar att de kommer ha en pressträff när inspelningarna börjar i Västra götalands-regionen.

- När det pågår en inspelning i Västra götaland kommer Film i väst bjuda in media, säger Gus Kaage, kommunikatör på Film i väst.

Vad Shia LaBeouf gör i Göteborg just nu kan Gus Kaage inte svara på.

- VadShia LaBeouf gör på sin fritid har jag ingen aning om, säger han.

Däremot kommer inspelningen äga rum i höst, enligt Film i väst.

Vet du mer, är du på plats, har du bilder att skicka till oss? Mejla GP på webbred@gp.se eller använd mejllänken härintill. Mms:a eller sms:a till nummer: 72010 Tipstelefonen: 031-17 20 10

ANNONS